"JEG TROR PÅ, AT du har mere power, end du selv er klar over"

LÆS MERE

"JEG TROR PÅ, AT du har mere power end du selv er klar over"

LÆS MERE

Jeg TROR PÅ, at VI ALLE HAR MAGTEN TIL AT FORME OG PÅVIRKE VORES LIV OG RELATIONER.

Du har også den magt – eller “power” – uanset om du ved det eller ej.

Jeg ved, at det nogen gange kan være svært at finde din power, bruge den eller endda indse, at du faktisk HAR den i dig.

HER ER DEN GODE NYHED:

Dette handler ikke om hjernekirurgi, og det handler heller ikke om skæbnen – eller held.

Dette handler om at se virkeligheden i øjnene, få de rette værktøjer, de rette teknikker og træning.

– og vigtigst af alt, så handler det om at tage dig selv alvorligt.

Hvis du er klar til forandring, så er jeg klar til at motivere, inspirere og træne dig!

HVORFOR ARBEJDER JEG MED DETTE?

Jeg er hamrende nysgerrig på livet, mennesker og ikke mindst på, hvordan vi kan blive bedre – og gladere – både i vores privatliv og arbejdsliv. Og intet giver mig større glæde, end at se udtrykket i øjnene på et menneske, der pludselig opdager noget nyt og værdifuldt om sig selv. Dét er ubetaleligt, og dét er min største drivkraft.

Jeg ser bestemt ikke mig selv som rollemodel eller forbillede for, hvordan du får det bedste ud af dit liv eller forretning. Jeg påstår heller ikke, at jeg har opdaget “livets hemmelighed”. Der er ikke een bestemt måde, der er “den rigtige” for alle. Vi er alle forskellige og derfor er det selvsagt også individuelt, hvad der virker for os hver især.

Når dét er sagt, ER der nogle helt universelle sandheder og “genveje” i tilværelsen, som du med sikkerhed vil kunne få glæde af.
Jeg har fundet og rendyrket nogle lavpraktiske metoder og livsstrategier, der er både forståelige, meningsgivende – og meget effektive.
Og det har jeg dels igennem mit arbejde, og dels ved succes´er og fiaskoer i mit eget liv.
Jeg har populært sagt lært på den hårde måde, hvad der virker og ikke virker. Og jeg ved, hvad der skal til, for at få både det absolut meste og bedste ud af dig selv, dine relationer eller din forretning.

PROFESSIONEL BAGGRUND

Jeg har i over 30 år arbejdet med kommunikation.
Først som reklametegner og tekstforfatter, hvor jeg var med til at udvikle kreative strategier og kampagner for bl.a. Coca-Cola, Pepsi Cola, Marlboro, Procter & Gamble, Kellogg´s, McDonald´s, Mercedes, MT Højgaard, og en lang række små og mellemstore virksomheder.

Igennem de sidste 15 år har jeg undervist mere end 2.500 ledere one-on-one i personlig gennemslagskraft – dels som ekstern konsulent for danske erhvervsvirksomheder, og dels som underviser på lederuddannelsen “Power2Influence” hos Learn2Lead.

Jeg er uddannet kognitiv coach (tankeledelse), og arbejder med personlig udvikling – både for virksomheder, ledere, par og singler.

Mine primære styrker er en meget skarp observations-evne kombineret med befriende direkte tale, masser af empati, fordomsfrihed – og ikke mindst masser af lavpraktiske og brugbare råd.

TV, RADIO OG ANDRE MEDIA

Jeg er forfatter til bogen “No-Nonsens Breakup Overlevelsesguide”, som er en praktisk guide igennem brud og skilsmisse, med bunkevis af universelle og effektive værktøjer baseret på både mine egne og et hav af andres erfaringer. Du kan læse mere, købe og downloade E-bogen her

Jeg har været fast rådgiver på Go´ Morgen Danmark, en del af panelet på “I seng med Nova” på Radio Nova FM, og giver jævnligt tips og råd i form af artikler og interviews i BT, MetroXpress, Femina, Psykologi m.fl..

Sidst men ikke mindst holder jeg foredrag for både virksomheder og private forsamlinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til mig uanset om du har en konkret opgave eller blot er nysgerrig.
Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tilbyder gratis rådgivning.

6 + 12 =

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til mig uanset om du har en konkret opgave eller blot er nysgerrig.
Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tilbyder gratis rådgivning.

9 + 3 =