HVIS DU VIL ÆNDRE PÅ DIN VIRKELIGHED, BLIVER DU NØDT TIL AT SE DEN I ØJNENE

HVIS DU VIL ÆNDRE PÅ DIN VIRKELIGHED, BLIVER DU NØDT TIL AT SE DEN I ØJNENE

LÆS MERE

DET KAN VÆRE SVÆRT AT ÆNDRE PÅ DIG SELV.
OG – DET KAN LADE SIG GØRE!

Her er de væsentligste metoder og værktøjer, jeg bruger når jeg hjælper dig med at nå dine mål.

DET KAN VÆRE SVÆRT AT ÆNDRE PÅ DIG SELV.
OG – DET KAN LADE SIG GØRE!

Her er de vigtigste metoder og værktøjer, jeg bruger når jeg hjælper dig med at nå dine mål:

REALITETS-TJEK

“Klog er den tosse, som véd han er dum”.  
Som Halfdan Rasmussen gjorde klart, er det meget svært at se vores egne blinde vinkler, da de jo netop er blinde!
Og hvis du ikke er bevidst om, hvad du tænker, hvordan du handler eller hvordan du påvirker eller OPFATTES af andre mennesker, så kan det blive ret svært at opnå og bevare sunde relationer. Det bliver mere et spørgsmål om held end forstand. 

Man kan ikke ændre, hvad man ikke anerkender!
Det ville jo være skønt, hvis alle ANDRE blot indrettede sig efter een.
Det er desværre et tog, der aldrig kommer.

Heldigvis har du 100% magten over dig selv – så jo før du tager ansvar for dét, DU kan ændre, desto før kan du tage magten over dit liv og få endnu bedre relationer.
Derfor hjælper jeg dig til at blive helt klar på dine egne blinde vinkler, så du kan forholde dig til din FAKTISKE virkelighed.

UDDANNELSE

Ingen af os er den fødte leder, den fødte racerkører, den fødte skiløber eller den fødte drømmepartner. Vi kom ikke ud af vores mor med disse kompetencer.
Så hvis du aldrig har taget køretimer, eller fået ski-undervisning er det ikke så mærkeligt, at du ikke er god til dét. 
Nøjagtig det samme gælder din adfærd i både business- og privatlivet: Hvis du ikke har LÆRT en ADFÆRD der giver dig gode resultater, er det nok derfor, at du ikke får de resultater du ønsker. Den gode nyhed er så, at du forholdsvist nemt kan tilegne dig de færdigheder, der skal til for at du får de resultater, du gerne vil have.

Det handler IKKE om, at tage den store rumforsker-uddannelse.
Det handler om at få indsigt i og forståelse for nogle basale psykologiske mekanismer og universelle sandheder, der er helt grundlæggende for ALLE de relationer, du har.

Nogle af mekanismerne kan virke mod-intuitive eller “absurde”, men jeg garanterer dig for, at de alle vil være yderst effektive og brugbare i din hverdag – og at de alle vil være med til at øge din gennemslagskraft og indflydelse!

FEEDBACK

Du kan ikke ændre ved et problem, du enten ikke anerkender eller ikke er klar over.

Derfor fortæller jeg dig ikke, det du VIL høre – men det du har BRUG for at høre.
Jeg bestræber mig ikke på at være flink eller være din største fan. Du vil derimod få meget åben, ærlig og direkte feedback fra mig, og jeg kalder en skovl en skovl.
Det kan godt blive både konfronterende og provokerende for dig – og det vil sandsynligvis flytte dig ud af din komfortzone, og ud på “kogepladen”.

Der er dog mening med galskaben:

Det handler om at gøre dig skarp på, hvad der fungerer og ikke fungerer ift din adfærd – så du kan forholde dig til virkeligheden. Det gælder BÅDE dine styrker og svagheder.

Mit mål er ganske enkelt at klæde dig ordentligt på til at kunne håndtere dine udfordringer effektivt, og ultimativt få det bedst mulige ud af dit arbejds- eller privatliv.

LAVPRAKTISKE VÆRKTØJER

“Værktøjer” eller “redskaber” er en anden måde at sige “tips, tricks og metoder der hjælper dig til at få bedre resultater i hverdagen”. Desværre er mange af de værktøjer, der tilbydes rundt omkring både uforståelige og unødvendige, eller helt ubrugelige i den virkelige verden.

Værktøjer er kun et MIDDEL til at nå dine mål. På samme måde som en boremaskine KUN er interessant, fordi du har brug for et hul i væggen.  Derfor er de værktøjer, jeg anvender meget simple, lavpraktiske og forståelige – og kan samtidigt gøre en mærkbar, positiv forskel i din hverdag.

Jeg tror meget på IKKE at gøre det mere kompliceret end nødvendigt.

Derfor vil du ikke opleve, at jeg taler om “universets kræfter” eller om at “finde din indre ged”. Det handler om at gøre det så jordnært og lavpraktisk som muligt.

Jeg anvender primært adfærdspsykologi og kognitiv coaching, som groft sagt handler om at forstå både dine egne og andres motiver og adfærd, og om hvordan du lærer at tænke mere hensigtsmæssigt. 

Sidst men ikke mindst anvender jeg et af de mest effektive og gennemprøvede værktøjer: god, gammeldags sund fornuft.

TRÆNING

Var du en god bilist da du satte dig bag rattet lige efter du fik dit kørekort?
Nok næppe. Det krævede nok meget stor koncentration at holde øje med alt i trafikken, finde koblingspunktet, og betjene blinklys, bremse og vinduesvisker på samme tid.
Hvis du er en erfaren bilist i dag, tænker du nok næppe over, hvor mange gange du skifter gear, drejer eller brugte blinklyset på vej hjem fra arbejdet.
Det er blevet en kompetence, der bare sidder på rygradden.
Men hvad har det krævet at nå dertil? Svaret er det samme, som gælder for ALLE kompetencer: Træning, træning og atter træning.
Og det gælder i dén grad også, når det handler om at styrke dine kompetencer på arbejdet eller privat. 

Repetition er kundskaben moder, og derfor har jeg fokus på netop træning:
Den er med til at sikre, at dét du lærer, ikke bare fungerer her-og-nu, men på den lange bane og i din hverdag.

BEGEJSTRING

Udover at give dig selvindsigt, feedback og de rette værktøjer, er mit mål at gøre dig begejstret for det absolut vigtigste forhold, du nogensinde får: Forholdet til dig selv!
 

Fællesnævneren for ALLE de forhold, du er i, er DIG. Er du ikke glad for dit eget liv, er det svært at have overskud til andre – eller du kan risikere at blive FOR afhængig af andre ift ros, støtte eller anden påvirkning.
Derfor er det afgørende, at du er begejstret for dit eget liv!  Dét er mere end andet nøglen til bedre relationer med andre, og succes i livet i øvrigt.

Så hvis du er klar til at blive begejstret for dig selv og dit eget liv, er jeg klar til at hjælpe dig med at få det til at ske!

OPMÆRKSOMHED

Åbenhed og ærlighed kræver tillid og trygge rammer.
Ingen i verdenshistorien har nogensinde sagt: “Dit dumme svin! Du lytter til mig!”
Ironisk nok har de fleste mennesker utroligt svært ved at lytte til andre – og dét er kilde til MANGE konflikter og misforståelser både på arbejdspladsen og privat.

At vi lever i en verden, hvor dét at lytte synes at være en glemt dyd medfører også, at mange mennesker føler sig overset, overhørt eller bare ikke taget alvorligt.

Hos mig vil du opleve at du får en sparringspartner og rådgiver, der ikke dømmer dig eller tror, han han har “regnet dig ud” på forhånd – men derimod lytter meget aktivt og indgående til dig og dine udfordringer og ønsker.
Det kan være svært nok at komme problemer til livs – og det bliver helt umuligt, hvis ikke man forstår at LYTTE og HØRE EFTER, så man løser de RIGTIGE problemer.
Derfor sætter jeg mine egne meninger, erfaringer og “klogskab” på hold – indtil jeg er helt sikker på, at jeg har lyttet til OG forstået din situation.

FORTROLIGHED

Du betaler for min rådgivning. Ikke for min tavshed.
Som tidligere nævnt er tillid altafgørende for, om vi får et godt forhold til hinanden.
Og selvom det er en selvfølge for mig, at ALT jeg måtte tale med dig – eller jer – om er 100% konfidentielt og ikke deles med andre (medmindre andet er aftalt), kan det ikke siges for ofte.

Det er også een af grundene til, at du ikke vil se mange testimonials eller referencer på dette website; det ville ganske vist være skønt at kunne referere til højprofil kunder af den ene og anden slags, men det ville gå stik imod mine kunders direkte eller implicitte ønsker.

Så uanset hvor tunge, komplekse, “pinlige” eller potentielt sprængfarlige problemstillinger, du deler med mig, er det en selvfølge, at de ikke kommer videre.

KONTAKT MIG – OG lad os ændre på din virkelighed!

Skriv og lad os få en uforpligtende dialog om dine muligheder.
NB: Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tilbyder gratis rådgivning.

6 + 2 =

Kontakt mig – og lad os ændre på din virkelighed!

Skriv og lad os få en uforpligtende dialog om dine muligheder.
NB: Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tilbyder gratis rådgivning.

10 + 1 =